Random

Bernies kalas

I lördags innan begränsningarna 3.0 gick i kraft hade vi ett barnkalas/namnparty. Vi fick ju ställa in Bernies namnparty i våras på grund av ni vet vad och sen dess har det varit dåligt med kalas för hans del. Så nu bestämde vi oss för att fira honom ordentligt när han fyllde ett, i en lite mindre skala. Så istället för att bjuda in alla vänner blev det ett litet kalas med de allra närmaste (som befann sig i landet). Det ser ju ut som massor med människor på bilderna, men så går det när man har kalas på 61 kvadrat.

Min mamma hjälpte mig med att laga pajer och bröd och jag gjorde sallader och bakade en ricekrisp-tårta. Bernie fick massor med superfina presenter och levde rövare under hela kalset. Hoppade från famn till famn och rev i presentpapper. Succé. Han pep inte en enda gång utan var en riktig liten fest-trooper.

Nu när kalas förbjuds igen är vi himla glada att vi äntligen fick fira honom lite. Bernard 1 år blev en succé.

Jag och födelsedagsbarnet. Han tycker att det är superkul när han får leka ”karusell”Han fick även två egna vispar i present. Bernard och tre av Bernards kusiner och en kusinpojkvän. Min ricekrisptårta som jag glatt bakade på morgonen. Bernies kusin Elliot fick blåsa ut ljuset. Ljudnivån var på topp om man säger så. Vi serverade även Bernard-skumpa. Vår hus-skumpa sen Bernie kom in i våra liv. Vid sju hade alla utom min syster åkt hem och lägenheten var lugn och tyst igen. Min syster som skulle med flyget tillbaka till Oslo dagen efter sov över. Så mys att få  lite med henne också.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *