Random

Babyshower och trillingar

Igår kväll var jag ensam hemma med den sovande Björnen efter att ha varit på min vän Evas Babyshower. Jag är ju inte jätteförtjust i den typen av evenemang, men allt som gör ens vän glad är ju fina grejer. Evas svägerska Sarah hade fixat så fint i deras familjevåning med ballonger, tårta och alkoholfri skumpa. Den blivande mamman fick presenter och så lekte vi lekar. Efter att jag kom hem var jag helt slut och såg fram emot en kväll på soffan. Niki gick ut med sina vänner. eller okej, barerna stänger tydligen 22:00, så gå ut nu för tiden har lite annan innerbörd än tidigare.

Efter att Björnen somnat jsg åt en pasta framför en dokumentär på Netflix som heter Triplets. En OTROLIG dokumentär om tre killar som råkar träffas vid 19-års ålder och upptäcker att dom är trillingar. Säger inte mer än så, men vilken otrolig historia och film. Var inte bredd på att den skulle bli så mörk och tankeväckande. Se den.

 

Edit: Hehe, kom på i efterhand att rubriken fick er säkert  att tro att min vän Eva ska ha trillingar. Men nej, i hennes mage bor bara en framtida bästis till Bernie. <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *