Random

Mood

Nåmen hallå. Det är söndag och jag sitter inspirerad  av min vän Ylva och knåpar ihop en moodboard över vårt framtida hem. Varje rum har nu en plan och ett färgtema. Hela jag är dessutom lite mer pepp på allt efter den har helgen. Känns som min energi återkommit och med det också känslan av att ha koll på allting. Sånt gillar man ju. Ibland måste man bara bryta ihop och gå vidare. Man kan inte vara på topp jämt.

Veckan som kommer innehåller massa roligt, bland annat vårt husköp. Efter att pengarna är överförda (vi är fattigare) och papperna påskrivna ska jag visa upp min moodboard och så ska vi prata lite renovering. Kul ju.

Nu ska jag se tredje avsnittet av Björnstad på HBO. En serie baserad på en av de bästa böckerna jag läst.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *