Random

Helg + sminktips

Igår var det fredag och jag väntade besök. Min man var iväg på egna äventyr så det var bara jag och Björnen på hemmaplan som inväntade finfrämmat. Tänk att den här lägenheten kommer ut på Oikotie imorgon. Är både glad, nervös och livrädd. Kvällens sällskap fick en liten vegetarisk middag serverad. Lagade en tomat och saffransrisotto a la Sofia Wood. Så bra. Kvällens sällskap hette Ylva och Karoliina och stannade kvar till midnatt. En väldigt bra fredag med andra ord.  Så blev det lördag och den lilla familjen hängde först en sväng på stan och därefter i lekparken på Andra Linjen. Krispigt väder och glad bebis. Sånt gillar man ju. Jag lyssnade på podden This is 40 häromdagen och där pratade Karin Bastin om livets bästa sminktips som hon lärt sig av Izabella Scorupco. Den här produkten är tydligen någon form av skönhetshemlighet bland modeller enligt Karin då. Min CC kräm hade passande nog just tagit slut (hade klippt upp tuben) så jag bestämde mig för att testa den här. Alltså okej. Lite dyrare än min gamla vanliga från Lumene, men klart värt det. WOW som att sätta på sig ett instagramfilter. Haha. Var tvungen att spegla mig några gånger extra. Gosh. Rekommenderar. Jag tog färgen Fair light och den var perfekt. Ni hittar denna tub HÄR. (affiliatelänk). Nu sitter jag här med ett glas iskallt vitt vin och väntar på att min man ska bli klar med kvällens middag. Mys.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *