Hem

Inredningsprylar jag kärat ner mig i

Lampa: Min mamma introducerade mig för lampmärket By Rydens häromdagen. Började kika runt och blev lite förtjust i allt. Men mest av allt blev jag kär i lampan Splendor i grått. Tänk den här ovanför köksön eller matbordet? Så fin. Dessutom kommer By Rydens från mina hemtrakter i Sverige och sånt gör ju också en smålänning glad.


Soffa: Vi kommer att ha ett gästrum/man cave på entréplanet och där kommer det behövas en bäddsoffa. Tänkte först den här från Sweef som heter Björnen (!!). Sen åkte den planen i backen i och med att klädseln inte verkar gå att ta av/tvätta, vilket känns det som en ruskigt dålig idé. Hade annars tänkt att jag löser frakten från Sverige till Finland via min facebook-grupp Svenskar i Helsingfors där halvtomma flyttlass går hela tiden. Men att, kan man inte tvätta klädseln är det här inget vettigt val. Synd, eftersom Sweefs soffor är så sjukt sköna.

Istället är jag inne på Grönlid bäddsoffa från Ikea där man kan ta av klädseln. Lite lämpligare val även om det är en tråkig insikt hur vuxen man blivit. För fyra år sedan skulle jag inte kunna brytt mig mindre om klädseln var avtagbar eller inte. Hur som så tror den här blir bra! Fin ju!Sen blev jag lite kär i den här rosa ullmattan från Jotex har fastnat på min näthinna. Den är slut i lager och det kan jag förstå. För den ser så god ut. Ja, tills ens barn spyr upp lite spaghetti bolognese på den ljusrosa delen. Sen har man en ullmatta med orange fläck på. Fint! Hur som tycker den här var härlig, om än lite olämplig. Ps. Har jobbat på Jotex som 18-åring och plockat och packat ordrar. Nu vet ni det.


Björntapet: I och med att Bernie ska få ett eget rum så har jag nu en helt ny del att gå loss på. Är otroligt peppad på att Bernie får eget rum av så många anledningar. Men kanske mest för att jag kommer att kunna läsa i min egen säng med lampa på och att B inte kommer att vakna på natten när hans pappa hostar eller gör underliga ljud. Tänker att alla kommer sova bättre. I det här rummet tänker vi tapet. Är lite ny på det här med tapet så har man livets tapettips får man gärna tipsa på. Är nu lite sugen på den här från Borås Tapeter och Newbie. Vad tror vi?


 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.