Random

Lifvet händer

Det är spännande tider för den här lilla familjen. Vi håller nämligen på att leta efter en ny bostad. Blir alltid lika pirrig och nervös inför stora förändringar (bra nervös). Lite som att vara nykär och det är ju ganska härlig men också lite jobbig känsla. Vi ska se hur det går. Blir det som vi vill att vi hittar vad vi vill ha tänker vi även börja sälja vårt hem asap. Vet du någon som letar efter livets tvåa i Berghäll på 61 kvadrat, så säg till.

Annars är det onsdag (var tvungen att tänka här) och jag och Björnen ska på lunch med Kugge och därefter till Odi på bebisträff vid tre. Dagens schema var det. Nu sover i alla fall Björnen, jag har kaffe i koppen och ska ta en svängom in i duschen. Det blir en bra dag! Dagens råsaft. Päron, lime, grönt äpple och ingefära. Nam!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *