Random

Personalparty och blåtira

Igår var jag ute med jobbet på middag och karaoke. Så kul att få hänga med sina kollegor igen. Dom har ju i princip bara lärt känna den gravida Lina och kanske inte så mycket den andra versionen. Den utan mage som gillar festligheter. Den ja. Hoppas såklart dom tycker om den versionen också.

Vi åt middag på Mamma Rosa och fortsatte sen ut till Erottaja för skönsång. Jag kastade in handduken strax efter midnatt och åkte hem till min familj.

 

Under min kväll ute hade Bernie ramlat in med huvudet i vårt marmorbord (det här med att lära sig gå är farligt) och åkt på världens bula och blåtira. Det var tydligen väldigt sorgligt där hemma igår kväll men när den lille typen vaknade upp imorse var han en sol igen. En sol med stor blåtira. Stackaren.

Nu sitter vi i bilen på väg ut till våra vänners landeställe i Sibbo där vi ska hänga det närmsta dygnet. Blir mys.

Hoppas lilla B är försiktigare med sig själv i framtiden. Inte jätte troligt va?

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.