Helg

Going into the weekend like

Nejmen! Det är fredag och jag har verkligen en panghelg framför mig. Otroligt peppad på dessa dagar att ni förstår inte. Tidigare idag var min svägis Hanna med lilla Viggo här på lunch och ikväll kommer Ylva och Jonski hit och umgås med mig. Imorgon ska vi på tvillingarnas namnfest och efter det åker jag till Ingå med ett gäng tjejer och har kräftskiva. Woop.

Det innebär även att pojkarna i mitt liv får ett dygn med egentid. Kul för dom tycker jag.Nu väntar jag bara på kvällens sällskap. Klänningen kommer ifrån H&M, blommorna från Lidl och vinet i glaset är en sauvignon blanc. Fredag!Ikväll blir det även lite pasta på tallriken. Bernies älg Kicki är också med på ett hörn. Han fick den av min gudmor Kicki och hennes man Kenny. Vi döper alla saker vi får efter personerna vi får dom av. Så älgen Kicki har vi här och Brio-hunden som vi fick i samma paket heter naturligtvis Kenny. Har fått flytta bort saker från vårt fönster. Björnen kan numera klättra upp i både soffa, bollstolen, fönstren och även ta sig ner utan problem. Monstreran som bodde i fönstret tidigare fick lite för mycket uppmärksamhet av Björnen, så den fick flytta in i sovrummet istället. Där kommer han inte åt den. Istället står han under den i sovrummet och snackar med med. Undrar vad han säger. Lite oklart än så länge.

Ps. Är även svinglad över att Finland hävt reserestiktionerna till mitt hemland. Opa!

Ha en fin fredag hörrni!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *