Random

Vecka 37

Älskar att rubriken skulle kunna få någon att tro att jag är gravid i vecka 37. Men det är jag såklart inte. Istället har vi en ny vecka, nämligen vecka 37 och sista veckan innan jag börjar jobba igen. Eller okej. Jag ska börja jobba två dagar i veckan, inte mer än så. Men sista veckan som jag helt föräldraledig. Känns både roligt och lite sorgligt. Men är peppad på att B får hänga en dag i veckan med sin farmor. Så roligt för dom båda. Hoppas även att Bernie lär sig lite tyska på köpet (Nikis mamma är alltså tysk) vilket vore fantastiskt. Språk är väl något av det finaste man kan ge till ett barn. Plus att vi verkligen vill att Bernie ska ha en till trygg person att ha nära i livet. Sen är det såklart kul för mig att gå till ett kontor en dag i veckan, jobba, snickesnacka med kollegor, gå på bebisfri lunch på stan och dessutom få lite mer i inkomst.

På tal om pengar så har jag hittat vårt drömhus. Skulle köpt det asap om det inte vore över vår budget. Egentligen letar vi inte hus heller utan lägenhet. Men det här huset skulle vi verkligen verkligen kunna flytta till och bo i tills vi dör. Men så saknas det såklart sådär tvåhundratusen eurosar. Kul. Bara att släppa och gå vidare som en väldigt stor svensk influencer sa efter ett sponsorsamarbete vi gjorde med mitt förra jobb och hon slarvat bort kvittona. Synd att man inte själv drar in miljoner på den här bloggen så att vi skulle kunna köpa det där huset. Hehe.

Annars är veckans plan att hänga i stan under vardagarna. Äta lunch hemma hos min vän Ellen och hennes August imorgon, planera hösten med min chef på onsdag, gå till Odi på onsdag klockan tre för sång och lekstund för bebisar på svenska, AW med Jonski på fredag. På lördag ska jag en snabbis på tvillingarnas namnfest. Efter det ska jag Fanny, Sandis, Linn och Sonja åka ut till Ingå för att ha kräftskiva. Så bra vecka det här.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *