Korpo

Besök på ön

Tänk vad bra det blev ändå med semester i augusti. Inte hade jag någon aning om när jag körde min ”jag-vill-ha-semester-kampanj” att vi till slut skulle råka klaffa det hela med tropisk hetta. Att bo på en holme när det är 26 grader varmt i luften är lite samma känsla som att vinna på lotto. Har i och för sig aldrig vunnit på lotto, och lär inte göra det heller med tanke på att jag aldrig lottar. Men är glad över lottovinsten till väder istället.
Björnen har både badat i poolen och i havet. Han gillar båda koncepten starkt. Tror han börjar bli mer brunögd nu än blåögd. Läkaren förra veckan gissade att han blir brunögd i slutändan. Som sin mor!Igår fick vi finbesök. Linn och Jone som hängt på grannön Houtskär i snart två veckor kom förbi för en kväll. Niki hämtade upp dom från Korpoström strax efter fem så att vi kunde få bjuda paret på middag. Linn är min före detta kollega och numera vän som roligt nog gått och blivit tillsammans med min vän Jonskis lillebror Jonathan. Match made in heaven. Minsann! Mycket glad över denna kärlek. Med sig hade dom labbisen Laddie. Niki sa till och med idag (24h senare) att det var nog en otroligt snygg och fin hund. Hade jag varit hund hade jag blivit kär i Laddie. Direkt. Laddie och Bernie kom dessutom ypperligt överens. Båda förstod sig på att ge varandra space. Blev lite extra glad över det eftersom jag själv är en hundmänniska och planerar att någon dag bli matte igen. Hundar är ändå något av det bästa vi har i livet. Vi la Björnen i vagnen för kvällen så att han fick sova utomhus till det av vi också skulle sova. Då flyttade vi in honom. kvällens nattning fick Jone fixa. Laddie, jag och LinnsenFrågade min svärmor om jag och min nyklippta korta lugg fick låna hennes hatt. Det fick jag och luggen. Puh!Sen dukade vi i kvällssolen på brygganOch åt kantarellrisotto med grillad kyckling och zucchini. Blev bra. Fick skuffa lite på Björnen som vaknade till under middagen. Nöjd med beslutet att ta med Bugaboon till holmen. Sen spelade vi spel, drack mer rosé innan Niki körde tillbaka gästerna till Korpoström strax före midnatt. Tack för besöket <3

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.