Korpo

Semester

Till att börja med så vill jag säga TACK för alla fantastiska boktips jag fick i mitt förra inlägg. Blev så inspirerad och glad. Jag har nu sparat ner de flesta av era tips i min app (dom som jag inte redan läst). Hittar dock inte boken Fördjupade studier i katastroffysik någonstans. Varken på Bookbeat, biblioteken eller bokbutikerna. Lånar den gärna om någon har den?

Har annars börjat med Pios tips När andetagen blir till luft av Paul Kalanithi och tycker den känns jäkligt bra (och viktig)  även om det kanske inte är någon typisk semesterlektyr. Allt behöver inte bara vara mys för att det ska läsas under en semester. Ja, semester och semester. Jag är föräldraledig men räknar tiden då Niki har semester som min semester. Är framförallt jäkligt glad över att han äntligen beslöt sig för att ta lite semester, till slut. Vi har knappt bråkat sedan vi fick barn (inte innan dess heller i och för sig) men det här med semester eller inte semester har minsann varit ett hett ämne i vår lilla familj den här sommaren. Skönt att den biten är slutbråkad. Hehe.

Så två veckors semester börjar NU! Vi körde ut till Korpo i morse och tanken är att vi nu ska bo här 14 dagar framåt. Sommarsommarsommar! Yey. Blir för övrigt skitsur på alla som får för sig att augusti är höst. Augusti är den tredje sommarmånaden. Punkt slut. Bara för att ni råkade ha semester midsommar och fyra veckor framåt betyder det inte att det blir höst bara för att ni börjat jobba igen. Bara så ni vet, alla hemska höstpeppare där ut. Fy skäms. Vi ses i september.
Ingen höst här inte med 24 grader i luften, varmt i havet (oklart hur varmt, finns ingen termometer här) och noll alger. BOOM!Titta här vad trevligt det är med sommar. MmmmmmmmmmMer bad för Lina. Varje dag, varje timme. Tror jag var ett sjöodjur i mitt tidigare liv. Arbetsnarkomanen jobbade klart så att han kunde checka ut. Wooop. Sen grillades det hamburgare som förtärdes på bryggan med viiiin. Nu är det dags att krypa ner här. I sommarsovrummet. HÄJ!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.