Korpo

Goddamn right it’s a beautiful day

Full sommar här på holmen idag. Har lite smått bränt mig (blivit brun som min mamma skulle säga) och kanske även blivit en släng blondare. Borde egentligen besöka min frisör i Ingå, men är livrädd för att hon kommer att ge mig skit för att ha klippt luggen själv med fiskarssaxen. Förlåt Teresa. På tal om lugg så börjar den där ryska amningsluggen jag har under min riktiga lugg äntligen växa ut. Som tur. Jag har förlorat hälften av mitt hår senaste halvåret och det känns så tunt och hemskt att jag nästan skrattar åt det när jag ser mig i spegeln. Vad är det här för hår? Som tur är det på väg tillbaka. Hur som helst med fint väder måste man passa på att simma. Bad Niki ta en bild på mig när jag hoppade i och blev lite överraskad när jag såg post-gravid-kroppen naken när jag laddade över bilderna till datorn. Kroppen har förändrats, men så har den ganska nyligen producerat och fött ett barn också. Något jag är otroligt stolt och tacksam över. Tack kroppen, du ser inte helt ut som förut men ack så cool du är. Respekt och kärlek till dig. På eftermiddagen kom min svärmor hit och på kvällen efter att lilla B somnat åt vi en grillmiddag på bryggan tillsammans. En av de bättre sakerna med sommaren är att middagarna är så okomplicerade, man liksom bara slänger allt gott man har i kylen på grillen och så löser det sig. Av samma anledning vill jag att vårt nästa hem har en balkong. Oklart dock om man får grilla på en balkong? Men takterrass då? Det låter ju bra, och dyrt. Min svärmor Gaby avslutade kvällen med att hissa tillbaka upp vimpeln vi tog ner under stormen. Här sitter jag nu, i det lilla huset vi bor i med ett glas Pinot Grigio i handen. Man kan ha det sämre. Skål!

2 Comments

    • Lina

      Vi har!! Gött ändå att Niki lyckas pricka in en semestervecka med sånt här väder. Woop. Men ja, grillmat är guld, men så är Livets.salt på instagram också! puss!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.