Korpo

Korpo

Hej från Korpo. Tänk att det är lika långt till Stockholm som till Helsingfors härifrån. Sånt gillar man ju. Vi landade här på holmen sent igår efter en fyra timmars bilresa med två färjor och en avslutande båttripp. Bernies första båttripp i livet. Tror han diggade det här med fart, orange skojig outfit och vind i ansiktet. Bra koncept även om han var trött som en gnu.

Sebastian och Linda (Sebastian är Nikis äldre bror) med barn är också här under helgen så idag har vi hängt på terrasserna tillsammans med alla kids. Linda som för övrigt bloggar (LÄS HÄR) har jag hängt med massor den senaste tiden vilket är något jag är himla glad över. Den lilla familjen bor annars i Sankt Petersburg så att få all den här tiden tillsammans är ovanligt och jäkligt roligt. Hur som helst, nu kommer den vanliga bildkavalkaden. Vi kom fram lite före elva på kvällen. Vilket kändes tidigt i och med att det är så ljust numera. Vi har alltid bott i det lilla lilla huset på kullen (till höger) men i år har vi flyttat ner till huset närmast stranden. Nymålat är det dessutom. La ut en filt som jag optimistiskt tänkte att mitt barn skulle leka på. Men han är en snabb liten person. Poff säger det så har han krupit iväg.  Han är annars inne i en solig period. Han är mest glad hela tiden. Kryper, står, klänger och hänger. Allt är spännande och roligt. Solhatten var ett ypperligt köp. Finns att köpa här. (affiliatelänk). Man är ju glad när man får pangväder med strålande sol och sommarvärmeEn svägerska och en 2019 kusin till Bernie Två bröder med barn Ön är även befolkad av den här gullepupun. Min man som går på semester idag. För en hel vecka. Tänka sig. Bernies lilla rum med säng här. Så fint. På tal om fint. Älskar Liberos blöjor med djungeltema. HUR glad blir man inte när man får klä sin son i leopard? Innan Björnens läggning låg de här två i soffan och mös. FINA!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *