Random

Helsingforsfredag

Fredagshälsning! Har hängt på stan hela dagen på promenad med Veronika och tvillingarna. I och med att våra barn är födda med en veckas mellanrum går vi igenom alla barnens stadier samtidigt. Med andra ord har vi sådär 1000 olika saker att prata om varje gång vi ses. Den här gången blev det såklart en hel del snack om mat och sömn. Efter att jag och lilla B kom hem ringde vi upp min mamma som fyller år idag för att gratulera henne. Hoppas verkligen att vi kan ses snart och att den här coronaskiten lägger sig. Då ska vi fira henne ordentligt.

Nu är vi hemma, B har ätit, badat och somnat i sin bedsidecrib för natten. Jag har hällt upp ett glas rödvin och ska nu laga pasta bolognese. Det var det hela. Hoppas ni får en fin fredag där ute i stugorna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *