Landet

Det är tanken som räknas

Hallå från landebon. Idag har vi tvättat massor med byk (som man säger i Finland) och hängt allt i bastun för maximal torkningseffekt. Bajsmannen kommer nämligen hit imorgon för att tömma tanken och då måste man ju passa på att fylla på skiten lite. Kanske inte ”bajsmannen” är den korrekta benämningen, förlåt för det. Men ni fattar. Avloppstanken ska tömmas och jag gör allt för att den ska bli riktigt full och allt vi äger rent. Vi bestämde från början att vi skulle stanna här på landet till och med idag, men väl här så bestämde vi oss för att fortsätta bo här. Vi tar en dag i taget. Alla våra vänner i stan rapporterar om lite dålig stämning på gatorna och sånt undkommer man här. På landet känns livet mer som vanligt och inte som om vi befinner oss i världens kris. Enklare för psyket att hantera.

Så ni får fortsätta läsa om landegrejer så som bajstankar (förlåt för den rapporten) och ved. När lilla killen har somnat för natten tänkte jag knåpa ihop ett SE/LYSSNA/LÄSA-inlägg med min favoritunderhållning just nu. Har nämligen ramlat över en ny podd som jag fullkomligt ÄLSKAR. Bästa jag hört. Men som sagt, mer om den snart. Först ska B sova, vi ska äta hamburgare och ta en sväng i bastun. Sen är jag tillbaka här med livets poddtips.

Annan dagssyssla är att hämta ved i IKEA-påsar. Har filurat framför brasan och kvällens middag blir hamburgare. Nam.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *