Random

Hej

Ursäkta tystnaden här på bloggen. Har haft en helg med fullt program och har faktiskt inte ens öppnat min dator förrän nu (söndag kväll). Jag har haft en riktig bra helg, med flera middagar med vänner och väldigt mycket sällskapsspel. Precis så som en riktig panghelg ska vara.

Nu ska jag se senaste avsnittet av SVT:s tv-serie Kalifat. En tv-serie som jag hatälskar. Älskar för att den är så jäkla bra och hatar för att den får mig att må riktigt jäkla dåligt. En sak som helt tydligt hänt med mig sedan jag blev mamma är att jag är så mycket känsligare för allt. Filmer, tv-serier, nyheter där barn utsätts för otäckheter undviker jag helt eller kämpar mig igenom med ångest. Lider verkligen. Så ja, nu ska jag plåga mig igenom ännu ett avsnitt där en mamma är fast med sitt spädbarn i Syrien och föräldrar kämpar för att stoppa sina svenska tonårsdöttrar från att bli IS-fruar. Önska mig lycka till. Puss!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *