Random

Fyra bilder från helgen

Kul att jag skrev här på bloggen i fredags hur bra Bernie sover. Det uttalandet fick jag såklart äta upp nästan direkt. Han ville nämligen inte alls sova natten till idag, eller inte mellan 00-06. Jaja, vissa nätter är perfektion medan andra är lite sämre. Så är livet med en bebis, men ingenting varar för evigt. När jag skriver det här har han däckat i sin babysitter efter en heldag på stan där vi bland annat var på lägenhetsvisning med Bernies farmor. Nu är han trött. Klart att det är utmattande att prata balkongstorlekar och stambyten.

Hur som. I fredags rullade jag och B ner till Harju8 på AW med Fanny, Sonja och Linn. Tror jag kommer att ha lite svårt att någonsin flytta ifrån Berghäll. Stans bästa stadsdel. Harju8 måste väl ändå vara stans mysigaste bar/restaurang? Så himla bra ställe. Här hängde vi med flickorna till åttatiden innan jag tog med min bebis och rullade tillbaka hem igen. Väl hemma gav jag B mat sen gick jag ner några kvarter till Hagnäs torg och min vän Karoliina som hade spelkväll. Efter tre timmar av Cards Against Humanity vandrade jag upp för backen och hem igen. Hade nämligen lämnat B hemma med pappa Niki och mina bröst började snällt berätta för mig att det var dags att gå hem.

 

Lördag:

Började lördagen med picknick i vinterträdgården för att fira Karoliina. Herregud så fint och soligt det var där. Som att vara utomlands. Enda är att man inte får ta in vagnen så det är lite omständigt att släpa in bebis, liggdel, väska och annat man har med sig. Ändå klart värt det. Jag och den lilla killen som jag hänger med större delen av all min tid. Så fin typ.

Efter denna gröna picknick mötte jag upp Niki, Veronika, Rici och deras en vecka yngre än Bernie gamla tvillingar på promenad i Brunnsan. Så roligt att vi har fått kids samtidigt. Tänk vad mycket vi kommer att umgås under deras uppväxt. Hoppas att dom kommer att gilla varandra.

På kvällen gjorde vi absolut ingenting. Lagade middag, såg två filmer på Netflix och somnade vid midnatt. Söndagen åt vi middag hemma hos Nikis mamma Gaby på Skatudden. Det glömde jag ta bilder på. Sen var det slut på helg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *