Random

Våga fråga

Ska vi komma igång här lite nu igen med bloggeriet? Vad sägs om ett frågeinlägg? Fråga vad ni vill så ska jag försöka svara. Med risk för att inte få några frågor alls. Men vi testar. Något särskilt ni undrar över, eller ge förslag på något ni tycker att jag ska blogga om. Är ni svintrötta på barninlägg och vill veta något helt annat? Kör.

9 Comments

 • Alexandra

  Hej och tack för en trevlig blogg som alltid lämnar positiv fiilis efter lösning.

  Vi (eller jag) har inte tröttnat på barninläggen än.
  Nu några frågor/funderingar.

  1. Så färska föräldrar som ni är, kan ni redan säga något om vilka bebisprylar som påriktigt behövs och vilka inte? Fattar såklart att de är olika från barn till barn men berätta gärna om era erfarenheter hittills.
  2. Kan ni berätta mer om Bernies namn? Tycker de är så gulligt och vill gärna veta mer om hur Bernie blev Bernie. Har han redan klart något andra namn?

  Stort grattis ännu!

 • Jennifer

  Saknar du att jobba? Känns det skönt att inte jobba? Tänker man ens på det med en ny liten bebis i livet?

  Har du några saker du absolut vill få gjort nu när du är föräldrarledig?

 • Ulla-Stina Björkö

  Hej Lina! Stort grattis till bebben och hoppas du njuter av bebis-tiden 🙂 Såg att det redan var tangerat i nån slags kommentar tidigare, men tänkte fråga lite hur ni har tänkt med bilder av bebben på sociala medier, typ blogg och sånt. Frågar för det har varit sånt himla liv om det där jag bor i USA – det var den lilla texten t.ex: https://www.newyorker.com/culture/cultural-comment/instagram-facebook-and-the-perils-of-sharenting som väckte debatt i min vänskapskrets (där alla, eller typ nästan alla, har barn). Själv har jag tre, och med de två första satte jag bilder av bebisarna, men sen läste jag artikeln och, tja, fick mig en ordentlig funderare på barns val att vara eller inte vara i den digital världen och risker med bilder etc, så bestämde mig för att inte göra det med min tredje… Skulle gärna höra dina tankar om det, du brukar vara så klok 🙂

 • Eva

  Hej!

  Hur tänker ni kring Bernies kontakt till Sverige, har ni tänkt flytta dit nångång eller bo kvar i Finland hela hans uppväxt?

  Hur många barn är drömmen?

  Tack för bloggen 🙂

 • Sabina

  Hallå!

  Är någonting nu med Bernie eller som mamma totalt annorlunda, än hur du tänkte tidigare eller före Bernies ankomst?

  Puss på dig!

 • C

  Hej!

  Tack för en supermysig blogg!

  Hur kom det sig att du flyttade till Finland? Hur trivs du? Och finns det något du saknar med Sverige/svenskar? ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *