Random

Första tiden

Så är Bernie elva dagar gammal och vi har varit föräldrar i en och en halv vecka. Hur har det gått då? Faktiskt himla bra. Allt är såklart nytt och lite ovant men det känns ändå som om vi hänger med i svängarna. Idag är det söndag och första advent och det har vi firat med en fika på stan i familjesällskap. Igår körde jag ensam ut med Bernie till Ingå (Niki hjälpte sina kompisar som drevkarl på en jakt) för första gången för att hänga med mina föräldrar och i fredags var första dagen sedan vi kom hem från BB som vi inte hade besök. Ganska mycket program ändå så här första tiden av Bernies liv. Har ju såklart velat visa upp honom för vår familj och våra vänner.

Rådgivningen hälsade även på i tisdags, sex dagar efter Bernies ankomst och konstaterade att han hade gått upp mer än sin födelsevikt. 3,3 vägde vår lilla kille och vi kunde konstatera att amningen verkar fungera. Skönt. Premiärpromenaden gick till Hagnäs hall där vi shoppade ostar från ostdisken och massa tryffelsalami från charkdisken. Rullade hem och åt oss mätta av dessa med ett glas rödvin till. Hej målbild. Är annars väldigt försiktig med alkohol i och med att killen gärna sover på/bredvid mig. Han sover mer än gärna i sin korg på dagarna, men babynestet på natten är han inte riktigt lika förtjust i. Jag själv mår just nu ganska bra. Hade ont första dagarna och åt en hel del smärtstillande men känner nu att det börjar ordna upp sig. Magen har verkligen krympt ihop och är i princip helt borta. Det ända är att det är mjuk som en bulldeg och så har jag den där roliga hormonranden kvar. Tog faktiskt på mig mina levi´s jeans idag som jag köpte i USA 2018 och dom satt som en smäck. Sjukt hur kroppen fungerar.De här två <3Wolt har fått en ny mening i livet. Via Tribunali pizza hem till dörren. Nam. Stolta morföräldrar med sitt första barnbarn på promenad i Ingå. Sjukt att solen sken?Efter månadens gråa väder behövde vi verkligen en lite soligare helg. Hade nästan glömt bort hur det känns när det är ljust ute.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *