Helg

Två bilder från helgen

Howdy. En helg som började med tjejmiddag hos Sonja med Mickan, Linn, Fanny, Sandis och hunden Berta. Den enda vi saknade var Pio, annars var hela gänget samlade. Oklart när det hände senast. Sonja hade styrt upp med en fantastisk trerätters middag med vin och hade till och med fixat alkoholfritt till mig, lyx. Vi hade inte setts på en evighet så vi hade en hel del att prata om. Jag var hemma lite före ett på natten med världens energi. Så bra gäng.

Lördagen körde jag och Niki ut till Ingå med vår nya bil som vi plockat ut från bilbutiken kvällen innan för att lämna våra vinterdäck. I och med att vi har ett garage i Ingå och oftast byter däck där kan dom lika gärna bo där. Kollade även snabbt läget i huset och satte på värmen till mamma och pappa. Sen cruisade vi hem igen och lagade köttbullar.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Jag hade haft en ganska tung natt med noll sömn så min energinivå var inte helt på topp. Tog en sväng via Jonski och hämtade en filt från Livly jag beställt från hennes Stockholmsresa, körde via Ikea efter mer kronljus innan det blev mer av gårdagens köttbullar och The Crown i soffan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *