Gravid

Ett Berniehörn

Bernies hörn i vårt sovrum börjar bli klart och jag tänker att ni säkert vill se hur det ser ut? Eftersom vi bor i en tvåa på 61 fina kvadrat så får Bernie helt enkelt bo med oss i vårt sovrum. Vi har inget babyrum men å andra sidan lär han inte behöva ett eget rum på ett bra tag ändå. Bernies säng är en bedsidecrib från troll som står på hjul som han ärvt av sin sex månader gamla kusin Viggo. Vill man rulla Bernie till vår säng och ta ner ena sidan av bedsidecriben så går det på 10 sek. Supersmidigt. Sänghimmel i grå bomull och ljusslingor för extra mys. Viktigt i livet ändå att det alltid är mys omkring en. Muslinfiltar från Konges Slöjd.Babynest från Little Roomies (Hemtex) och en kanin från Teddykompaniet.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *