Random

Ett hej

Det är torsdag gott folk. Tänka sig vad tiden går fort när man jobbar och kämpar med slutspurten. Efter imorgon har jag bara tre veckor kvar på jobbet innan jag checkar ut för en längre tid. Just nu är planen att jag är ledig till och med augusti nästa år och att Niki tar över därefter. Känns himla bra.

Annars så var vi och fixade visum till Ryssland imorse. Tog charmiga passbilder på Verkkokauppa och lämnade därefter in vår ansökan. I och med att vi söker för ett helt år med ”multi entries” kommer vi att få tillbaka våra pass först om tio dagar. Så det verkar som vi får skjuta på St.Petersburg med en vecka. Överlåter all form av reseprojektledning till min andra hälft.

Andra trevliga saker som jag älskar med hösten är att alla TV-såpor är tillbaka. Har mycket att glädjas över på den fronten. Bland annat att årets casting av PH är briljant, att årets Bachelor äntligen har två Bachelors, så nu blir det lite hälsosam konkurrens där och att Bonde söker fru dyker upp så småningom i rutan. Ni hör ju, den här kvinnans tv-smak är exakt lika förfärlig som vanligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *