Personligt

Två år

Två år som förlovad med den här killen. Känns som en evighet sedan vi stod där med Bollinger i handen på en solig terass i Grekland. Så mycket har hänt sedan dess, både roliga och mindre roliga saker. Såklart, sånt är livet. Den kvällen firade vi med en lång god middag och efter det satt vi ute till femtiden på natten på vår terass och drack vin och planerade framtiden. Kanske en av de bästa stunderna i livet ändå.

Tyckte då att 2017 var mitt livs bästa år och på många sätt var det verkligen det i och med att året var så smärtfritt och enkelt. 2018 var trots att vi gifte oss och trots att vi åkte på en fantastisk resa till USA med min familj ett ganska kämpigt år. När vi firade in 2019 för nio månader sedan hade vi som nyårslöfte att nästa år, skiftet 19-20 ska vi skratta åt 2018. Se tillbaka och kunna skämta över hur miserabelt saker och ting då kändes.

Så här några månader senare har livet verkligen vänt och slutet på 2019 börjar kännas mer och mer som ett 2017. Men oavsett om saker och ting varit kämpigt så har vi två alltid hållit ihop, alltid hållit varandras ryggar och alltid peppat varandra. Nu ska vi få barn ihop och jag hoppas att vi tacklar den resan lika bra som vi har tacklat alla resor hittills. <3.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *