Random

Tre goda ting

För att göra den här bloggen lite mindre ångestladdad så tar vi en paus i Linas mående och fokuserar på annat för en stund (kanske bra för alla parter). Tänkte jag att jag skriver om tre händelser inom den närmsta framtiden som jag ser fram emot. Försöker fokusera på lite positiva saker även om det inte känns så enkelt just nu. Så här har vi tre trevliga punkter att blicka framåt åt.

  • Köpa barnvagn. På fredag ska jag, Niki och min kära svärmor besöka barnvagnsbutiken i Gräsviken tillsammans i jakt på Bernies framtida fordon. Valet står just nu mellan en Bugaboo Fox alternativt en Bugaboo Donkey. Foxen känns lättare och framförallt smidigare medan Donkeyn har fördelen med funktionen som gör att man kan göra om den till en syskonvagn i framtiden. Beror väl lite på hur tätt och om man ens kan få syskon? Behöver en treåring sitta i en vagn eller går det bra med ståbräda? Vi får fundera mer på den biten på fredag. Kul.
  • Downton Abbey- The movie har premiär här i mitten av september och jag ser fram emot att slå mig ner i en fåtölj på Riviera med en Carrot King i handen och njuta mig igenom kungligt besök på Downton. Mys.
  • Besöka Jonskis och Rikus nya hem i Esbo. Ett av mina absoluta favoritpar har ju gått och skaffat oändliga mängder vuxenpoäng genom att köpa ett radhus vid havet i Esbo. Om bara några veckor lämnar dom Drumsö för att flytta in i sin nyrenoverade pärla och jag ser fram emot att dricka kaffe i de nya möblerna på terassen och snacka skit. Fint ju.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *