Bröllop

Bättre sent än aldrig

Om cirka tre veckor är det ett år sedan jag och Niki sa ja till varandra inför vår familj och våra närmaste vänner på bryggan i Ingå. I och med att vår allra första bröllopsdag närmar sig fick vi äntligen tummen ur röven och skickade iväg våra tackkort. Något som stått på todo-listan i en evighet men aldrig riktigt blivit av. Har nästan beställt dom flera gånger men har aldrig lyckats bestämma mig över formatet (läs: jag, Nikis intresse för sånt här är obefintligt). Till slut blev det ett enkelt format med ett hårdare matt kort och en extra bild på festsällskapet. Köpte även sigill till baksidan med vårt efternamn som en liten extra gullig detalj. Blev bra! I och med att vi bara hade 28 gäster (två hade just blivit föräldrar) så gick skrivandet ganska fort. Fördelen med att ha så få gäster som vi hade (maxgränsen var 30) är att alla kan få personliga hälsningar. Nu är korten i alla fall skickade. Bättre sent än aldrig.
Tack alla gäster <3

2 Comments

    • Lina

      Haha. Auw! Kanske lite konstigt ändå? Satte som dekoration på vår dopgåva i tisdag. Väldigt effektivt eftersom Handu då visste vem presenten kom ifrån när kortet ramlat bort. 😀 Kanske borde köpa ett gäng till. Ha på allt 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *