Gravid

Moderskapsförpackningen

Så kom moderskapsförpackningen (som kanske egentligen borde heta babyförpackningen) från Kela. Plockade upp den med en skoter eftersom Niki var på vift med vår bil. Gick förvånansvärt bra att balansera lådan och trycka fast den med ena knät medan vi susade upp för Tredje linjen. Man måste vara lite kreativ om man inte orkar bära saker. Vi var lite osäkra i början om vi skulle ta lådan eller 170€ men kom fram till att vi i alla fall med första barnet ville uppleva lådan och så här efter att ha packat upp den ångrar ingen av oss det beslutet. Så fint att få ett ”startpaket” av staten. För er som inte har koll på det får man alltså en låda av FPA när man väntar barn som innehåller ca 60 produkter till mamman och bebin (mest bebin). Tack Finland. Själva lådan som även kan användas som säng är i sig väldigt fin. Hade kikat på innehållet på FPA:s hemsida tidigare men blev ändå överraskad över hur mycket fint låda faktiskt innehöll. Min absoluta favorit var vinteroverallen och åkpåsen. Så fina båda två! Niki var väldigt ivrig på att få unboxa den här. Så ivrig att han gjorde det med raketfart. Jag hängde knappt med. Vissa kläder var superfina medan andra var lite mindre fina, men majoriteten var ändå sådant som vi definitivt kommer att använda. Det enda som jag kanske inte komma att använda var allt i orange och limegrönt. Inga höjdare. Gillade även filten, ulloverallen och mössorna. Gillar allt extra mycket som är väldigt neutralt. Niki gillade allt med björnar på. Den lilla högen till vänster är det som inte riktigt gick hand i hand med Bernies framtida smak. Hehe. Men allt annat (som täcker typ hela bordet) kommer helt säkert användas flitigt. Bernies mamma var i alla fall glad. Åkpåsen med alla djur på i grått är så fin. Gillar starkt. Sen har vi det här paketet som är så himla bra. Ett paket med tråkiga men ack så nödvändiga saker som jag själv helt säkert skulle glömma bort att köpa. Tackar och bockar för det. Titta vad Bernie kommer att vara gullig i den här fjärderbodyn!Blev ännu mer peppad på november nu efter lådans ankomst. Bernies byrå börjar nästan bli full av trevliga Berniegrejer som bara väntar på hans ankomst. Aldrig har jag längtat så mycket efter november tidigare.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *