Random

Mitt i veckan hej

Solen skiner och här sitter jag på ett kontor och kikar ut över Kampens köpcentrum. Har verkligen ingenting emot att jobba den här sommaren. Jag valde att inte ta någon semester, dels för att jag började jobba i april efter en lång ledighet men också för att jag ändå går på föräldraledighet om tre månader. Onödigt att ta fyra veckors ledigt mitt i allt när jag ändå bara vill ha rutiner. Igår var jag helt ensam på kontoret på förmiddagen och kände mig nästan som en huvudperson i en apokalyptiskt film. Alla har dött och här sitter jag. Nånej, riktigt så illa var det inte.

Snacksleveransen som kommer till kontoret varje måndag från butiken kommer dock med samma mängd frukt, snacks, yoghurtar och bubbelvatten så kylskåpet börjar bli ganska fullt. Dessutom beställer dom alkoholfri öl till mig varje vecka och jag dricker tydligen inte öl i den mängd som nu finns. Borde ta en liten AW med mig själv varje eftermiddag så att jag hänger med i beställningstempot.

Annars är livet ganska lugnt. Mamma och pappa är i stan idag och besöker Sveaborg. Milla är med Niki på hans kontor/lager och ikväll efter familjens äventyr lagar vi middag till mina päron hemma hos oss. På fredag åker vi till Korpo för helgen och mina föräldrar kommer även dit på lördag och hälsar på för första gången. Byter ut Ingås skärgård för Åbolands för en helg. Blir mys det också.

 

Förresten. Vi ska åka till Grekland en sväng i år (igen) men den här gången för våra vänner Eva och Toffes bröllop. Jag kommer att vara i vecka 34 då och bröllopet är på ön Naxos, vilket innebär flyg till Athen och därefter båt vidare. Är det försent att härja runt med flygplan och grejer i den veckan eller finns det någon här som gjort något liknande? Borde väl vara lugnt? Right?
Kul att vi efter förra årets Greklandresa (för andra året i rad) tänkte att sommaren 2019 åker vi någon annanstans. Men så gifter sig ett favoritpar i landet och då måste man ju åka dit och fira. Grekland är ändå ett favoritland så jag tänker inte klaga här. Vi hinner med resten av Europa senare. Har någon av er bott på ett svinmysigt hotell på Naxos som ni älskade får ni gärna tipsa mig. Vill gärna bo på något gulligt, havsnära och med bra utsikt.

2 Comments

  • Smul

    Ååååh Naxos är så underbart!! Var i vecka 33 när vi bilade till Västkusten i somras och det gick utmärkt 🙂 Känn efter hur du mår lite närmare och kolla upp närmaste BB/sjukhus så det känns tryggt ifall något skulle hända.

    Annors måste jag tyvärr säga att den där båtresan mellan Aten och Naxos var den obekvämaste jag gjort i mitt liv och då var jag 22 😀 Vill inte vara en partypooper men ifall ni åker – förbered dig på att den kan vara jävlig. Men med noise canceling headphones och sen att ni faktiskt bokar platser i sådana där ”säten” där du kan halvligga kan kanske göra det doable ?

    • Lina

      Uuuusch. Men kommer liksom inte runt den där färjan hur jag än gör. It´s a must. Hoppas den har blivit lite bekvämare? 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *