Gravid

Pojke eller flicka?

Hej från Värnamo. Har firat midsommar, haft en minimöhippa (för mig och Matilda) och hängt med familjemedlemmar. Så roliga dagar här i Småland att jag helt glömt bort att berätta för er vad Bernie är. Som sagt så bad vi barnmorskan att skriva ner Bernies kön på en lapp som vi tillsammans kunde öppna senare. Vi tänkte att det var lite mysigare att göra det hela ensamma tillsammans vilket det också var. Så efter att vi checkat in och gått igenom säkerhetskontrollen, slagit oss ner på en restaurang och beställt in mat tog vi fram lappen. Bernie är såklart en liten pojke. Jag hade känt det på mig men var ändå inte riktigt säker. Jag blev faktiskt lite förvånad men jag tror att jag hade blivit det även om det var en flicka. Niki däremot blev inte ett alls förvånad. Han tyckte att det var självklart att Bernie är en pojke och nu när jag själv tänker på det är det verkligen självklart. Så yey! Vi ska få en Bernie!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.