Random

Att vara lite yr

 

Den senaste veckan har jag tydligen glömt min hjärna. Jättekonstig upplevelse överlag. Jag är verkligen inte en yr person, så den här veckans upplevelser har gjort mig genuint förvånad. Förstår ingenting. Jag som alltid har stenkoll.

Det här är vad jag lyckats med:

1. Vinkat glatt till Stefan Löfven när han passerat mig på Drottninggatan i tron om att han är någon halvbekant. Kom på några sekunder senare att han inte är min mammas kommunkompis utan Sveriges statsminister.

2. Anmält mig till fel företags reception när jag skulle på ett möte. Har gått av hissen på fel våning och vandrat helt obekymrat till närmsta reception och anmält min närvaro och slagit mig ned. Varefter receptionen lite ursäktande kommit efter mig och meddelat att ingen som jobbar där heter så. Ser mig så äntligen om och inser att jag inte alls är på ***** utan någon helt annanstans.

3. Lyckats boarda fel flygplan. Hann som tur bara upp för trappan till flygplanet innan jag förvirrat frågade flygvärdinnan vart flygplanet skulle (alla pratade svenska). ”Ronneby svarade hon förvånat” och jag fick backa ner för att hitta mitt flyg till Helsingfors. Tänk om jag råkat hamna i Ronneby.

4. Slarvat bort min bil i ett parkeringshus. Skulle snabbt in och köpa en grej men min snabba tur tog en halvtimme extra eftersom jag glömt vart jag parkerat bilen.
Igår var jag i alla fall tillbaka i landet och gick på fest till min sysslings son som tagit studenten. Kul att gå på party med sina föräldrar och extra kul för dom att jag agerar chaufför nu för tiden.

2 Comments

    • Lina

      Haha. Gud så skönt att det har hänt dig med Puuuh! Ja, exakt. Gick liksom bara ut från gaten och promenerade till flygplanet som stod framför. Tänkte verkligen inte mer på det eftersom man är så van att bli ”skyfflad” fram till rätt plan. Mitt plan stod sen liksom helt andra ändan av terminalen. Varför kunde man inte fått en gate där borta då? Oh well. Kanske dom räknar med att man ska tänka lite själv 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *