Gravid

Tack och födelsedag

Tusen tack för grattisarna och de fina orden. Känns så skönt att få vara öppen om hela grejen. Överlag tycker jag nästan det var något av det tyngsta med graviditeten i början, smusslandet och smygandet. Ljugandet om urinvägsinfektioner, antibiotika, trötthet och så vidare. Känns som om bara den grejen tog så otroligt mycket energi. Till slut isolerade jag mig totalt och ville bara vara hemma i mjuka tights under ett täcke. Nu känns det som om jag kan leva lite igen. Behöver inte komma med dåliga bortförklaringar eller låtsasdricka öl, så jäkla mycket skönare. Ser så fram emot att matlusten kommer tillbaka så att jag skärper till mig lite med matvanorna. I nuläget skulle jag lika gärna kunna ha dropp. Så obrydd av mat är jag.

Idag fyller i alla fall mannen i mitt liv och pappan till ”Bernie” 31 år. Något vi såklart ska fira. Tänker svira om till en härlig klänning, ta med Niki på drinks och därefter har vi bord på BasBas. MYS!
Niki eller Scott Disnick? Hehe.

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *