Random

Dag på isen

Oj nu hade visst texten försvunnit från det här inlägget. Så kan det gå. Ibland spelar den tekniska faktorn in och skapar lite kaos. Borde kanske ta en liten titt på wordpress-biten nästa vecka, alt byta tema? Vi får se. Igår åkte jag i alla fall skidor för första gången för i år  runt grannholmen. Skidturen tar lite mer än en timme och isen måste vara så pass tjock att man ska våga sig runt på andra sidan. Med isdubbar och hund gav jag mig ut och överlevde hela rundan runt. Vid det trånga sundet där isen alltid är känslig åkte jag över land istället. Bättre att vara på säkra sidan än att råka simma ofrivilligt i vak.

 
Var förresten hos bästa Teresa på Havsvind i Ingå innan åkturen och klippte och färgade hår. Sååå skönt att få tillbaka lite kalalre nyanser av blont.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *