Random

Tisdagsdetaljer

Hemma igen efter att ha varit barnvakt till två små gulliga kids i ett dygn. Vi sov över i min svägisfamiljs nya hem på Skatudden och låtsades att vi var på staycation. Badade barnen, lagade middag, tog ett glas vin och kollade på HBO och regnduschade efter att barnen somnat. Småbarnslivet verkar inte helt dumt ändå. Imorse lämnade vi klottisarna på dagis och promenerade hem med Milla. Både jag och Niki är hemma idag så vi myser egentligen mest runt i vårt hem och småfixar saker. Januari måste vara årets absolut tråkigaste månad. Allt är grått och lusten på att umgås är kanske inte helt på topp. Längtar till februari/mars då isarna oftast är så bra att Ingå förvandlas till en sportstuga där vi skidar runt olika holmar varje helg. Ja tack. Mina föräldrar kommer dessutom hit i februari och firar 100 år (pappa har då fyllt 70 och jag är som sagt numera 30). Lite fest.

Dagens detaljer i bilder.


Har blommor lite överallt i vårt hem

L:et från LV fick jag av Niki i 30 årspresent. Så himla fint. Ringen är min förlovningsring.

Någon är lite trött efter häng med småbarn.

Lagade till en tomatsoppa. Väldigt vitlökig sådan, men bra så. Då kanske man inte blir sjuk. Puss på er.

Ps. Kommer ny podd på fredag.

ds.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *