Random

Ipi kulmakuppila

Här är vi (jag och min äkta man). På cafét runt hörnet som jag alltid kallat för ”Ippi Kahvila Kuppis” vilket tydligen inte är helt rätt. Men försöka kan man alltid, ni vet Lina + finska = inte så läckert. Vi jobbar i alla fall här ifrån idag. Tyckte att det var hälsosamt att byta miljö för att få lite mera vettiga saker gjorda. Än så länge går det sådär. Har en lista med grejer jag borde fixa men har än så länge bara lyckats bli av med två punkter. Produktiviteten är kanske inte på topp så här årets andra dag till ära.

Men vet ni vad det är för vecka? Det är min födelsedagsvecka! På söndag fyller jag hela trettio år. Trea Nolla. Kan från och med nästa vecka inte kalla mig själv för ”tjugoplus” mera. Hur ska jag fira det här då? Jo, på fredag flyger Fanny, Malin och Hanna in från Sverige för att umgås med mig hela helgen. På kvällen ska vi på Bar Con här i Kallio och äta middag. Nikis äldstayngsta bror har gulligt nog fixat ihop det. På lördag har jag en liten men klassisk tjejmiddag hemma hos oss. Ska bli så kul!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *