Random

Hej från landet

Vi kom hit igår efter att jag glatt städat lägenheten, packat ner både hund, man och handlat på vägen. Efficiency fick en ny mening. Nej, men det var så skönt att komma hit. Efter en hel helg i stan med massa program så kändes det helt bäst med lite miljöombyte. Eftersom min lunch idag dessutom blev inställd kändes Ingå som det självklara valet. Lite mysigt är det att hänga i en stuga vid havet i december. Särskilt när hunden kan promenera sig själv.  

Den här veckans program är ganska öppet. Har som plan att hitta tillbaka till mig själv. Få tillbaka glöden som jag tyvärr känner att jag lite tappat. Har liksom kört på utan att tänka och känner nu att det är dags att byta strategi och bara göra sådant som jag faktiskt har en bra plan. Så ja. Där har ni planen. Planen att göra en plan. Gud så svenskt. 

WordPress har förresten bytt sitt admin-format och jag känner mig nästan ledsen över att jag gillade det förra old-school-looken bättre. Men tiderna förändras. Aight?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *