Random

Side events?

Hej Hej! Shrek här. När hyn börjar kännas som grå, gråare gråast är det bra att slänga på lite Mask of Magnaminty från Lush. Efteråt känner man sig som en helt ny människa, ja nästan i alla fall. Annars försöker jag fundera ut vilka av Slushens sidepartys jag ska försöka ta mig in på i år. Förra året var första gången på fem år som jag inte var på huvudevenemanget Slush utan bara gick på Side events (tror mitt förra företag bara hade två biljetter då, och sånt köper man liksom inte själv). Skojigt nog har jag aldrig nätverkat så mycket som förra året. Så tänker att jag ska försöka fortsätta med ett vinnande koncept. Vi får se hur det går. Hör av er om ni hör om något skoj. Jag kommer med! PUSS!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *