Helg

Lördag och söndag

Vaknade i lördags morse, gick ut med Milla och slog mig därefter ner vid mitt pussel med en kopp Zoegas skånerost. Sen fastnade jag där. Ganska länge faktiskt. Tog även en längre promenad med Milla i novembersolen med en podd i örnen. Niki jobbade nämligen så jag hans promenadsällskap fick jag vara utan.

På kvällen skulle jag till Ylva med Sabina på middag. Blandade kvällens foundation och slängde i lite glow-highlighter eftersom jag såg så gråblek ut. Köpte blommor och vin och tog därefter bussen till stan. Fick äntligen träffa Ylvas ny-nya hem i Rödbergen. Huset bredvid var hon bodde tidigare. Vi fick fish tacos. Så gott!!Fick även en drink på tomatjuice och öl. Förvånansvärt gott!! Tror det hette Micheladas? Oklart?Jag såg tydligen lite ut som en salongsberusad pudel. Sen hamnade vi på Roska.Sjöng såklart Karaoke i det hemliga rummet och dansade. Åkte hem vid tre-tiden då mina dansfötter behövde sova.

Söndag:Söndag morgon och jag åt en klassisk svensk frulle och klippte klart min podd. Hade lite glömt att släppa den. Bra Lina. 
Henka hade stavat fel till Evas namn ser jag nu. Lätt hänt. Ibland heter jag Liina här i Finland. Liina med två i. Efteråt åkte jag till Ikea och köpte en julstjärna som visade sig vara svinstor. Mycket mysigt. Mot kvällskvisten gick jag ner från kullen här i Berghäll. Skulle nämligen gå på A star is born på Riviera. Ensam. Men att gå på bio ensam är underskattat. Inte så att man umgås så mycket där ändå. Drack ett glas rödvin och åt en salamipizza samtidigt som jag fick mysa i en fåtölj med Bradley Cooper och Lady Gaga framför mig.

Slut på helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *