Random

När alla andra också firar fredag fast jag egentligen haft fredag i flera månader.

Igår kom jag hem efter en liten dejt med Sabbe och Ylva på Tanner, slog mig ner vid mitt splitternya pussel från min favoritpusselkonstnär (hade köpt det i Kampens spelbutik samma dag) och kände sådär ”TERAPI”. Så spillde jag en hel kopp te över hela kalaset och det gick helt sönder. Pappret lossnade från bitarna och jag började gråta. Yepp. Där hade ni en snart trettioårig kvinna som förstörde ett pussel och började lipa. Höjdpunkt i livet ändå.

Så ja, idag är det fredag. Jag åt lunch med en sjukt cool typ på den coola typens kontor vid Domkyrkan. Han woltade sushi till oss och så snackade vi skit om mitt liv, hans tinder och spelade playstation. Jag råkade slå min häst i Red Dead Redemption och blev traumatiserad för livet. Dagen då jag slog en häst med en knytnäve. Fy fan.

Så blev det fredag kväll. Jag köpte ett nytt pussel och Niki hällde upp rödvin till oss. Här är vi nu. Han i soffan med en dokumentär och jag, pusslet och På spåret vid matbordet. Tror det är så här det känns att vara pensionär. På riktigt.Gårdagens pussel som är lite av en gegga i kartong. Ska slänga det. snart.  Det nynya pussletFörresten. Tusen tack för alla era frågor. Trodde att jag skulle få en från typ min mamma. Men fick måååånga fler. Blev så glad. Ska svara på alla i helgen med en kaffekopp i handen (långt borta från mitt nynya pussel).

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *