Random

Frågestund

Tror det var mer än ett år sedan vi hade frågestund här. Skulle vara superkul om ni skulle vilja ställa lite frågor. Ni får fråga vilka frågor ni vill så ska jag göra mitt bästa för att besvara dem. Vad som helst. Hit me!

14 Comments

 • Sonja

  Hej Lina! Eftersom du är duktig på många saker så undrar jag vad du skulle allra helst villa jobba med just nu? Tänker bransch, arbetsuppgift och kanske företag? Kram!

 • Cat

  Hur tänker ni kring missfallet och att eventuellt försöka på nytt? Hälsn från en i samma sits som är livrädd i för tanken att det skall gå fel igen.

  • K

   Hej!
   Vet att frågan inte var åt mig men kan från egen erfarenhet berätta att det gäller att bearbeta sorgen först och sen bara köra på ?
   Vi fick missfall i februari, men redan i april väntade vi igen. Beräknat har vi i januari.
   För oss gick det fort och lyckligt till slut men man kan aldrig veta vad livet för med sig. Rädslan kommer att hänga med ännu länge, men man kan inte fastna i det. Man måste bara våga försöka på nytt och våga tro att allt går bra ?
   Hoppas ni vågar, men ha inte brottom!
   Kram

 • Steph

  Inte direkt en fråga, men tror mig ha lidit av samma plåga som du för ett tag sedan och fick order att undvika socker och kolhydrater. Det som hjälpte mig var en kur med borsyra, medan de vanliga medicinerna ställde till en massa andra problem. Efter en vecka med borsyra är plågan borta sedan flera månader ? och jag vill också veta ditt drömjobb! Strongt gjort att säga upp dig ?

 • K

  Hej!
  Vet att frågan inte var åt mig men kan från egen erfarenhet berätta att det gäller att bearbeta sorgen först och sen bara köra på ?
  Vi fick missfall i februari, men redan i april väntade vi igen. Beräknat har vi i januari.
  För oss gick det fort och lyckligt till slut men man kan aldrig veta vad livet för med sig. Rädslan kommer att hänga med ännu länge, men man kan inte fastna i det. Man måste bara våga försöka på nytt och våga tro att allt går bra ?
  Hoppas ni vågar, men ha inte brottom!
  Kram

 • Sofia

  Jag är nyfiken på hur det är att söka jobb i Finland utan att kunna finska? Hur ser din jobbsituation ut nu? Du brukar skriva att du har en del möten under veckorna. Ringer du bara upp företag och frågar om du får komma och snacka? Hur går själva mötesbokningen till? Är det genom kontakter?

 • Pio

  Äter du mycket vegetariskt? Vad tycker du om Framgångspodden? Vem sku du villa byta liv med för en dag? Får du ofta dåligt samvete?

  Heheh! Kram?

 • Maria

  Just nu har du inte ett 9-5 jobb, men väldigt nyfiken pa hur har du kunnat kombinera ett vanligt jobb med hund och din aktiva livsstil? Är själv sugen pa att skaffa hund 🙂

 • Sab

  Vem är din favorit i kungafamiljen och varför? Favorit bok och film (svårt men du är tvungen att välja)? Vilken har varit din favoritserie under året 2018? Vad är din bästa egenskap eller vad är du skit bra på? Vilket är the ultimate resemål/destination på din bucket list som du verkligen vill se och uppleva? Puuusss

 • Line

  Hej, vad är din inställning till finska? Har du under dina år i Finland gått kurser eller gjort annat för att lära dig?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *