Random

Reality shows och fredag

Nä hörrni! Tycker ni inte att det har blivit lite väl deppigt här nu va? Det är ju fredag! Veckans bästa veckodag och då måste man ju rycka upp sig lite. Visa lite fredagspepp! Så för att fira fredag har jag åkt in till stan för att få lite stadsluft. Efter en vecka i Ingå är det bra med lite Berghällisk ombyte. Få se på Bachelor på stor TV och fundera ut vad man ska göra för roligt med kvällen. Inte helt dåligt det heller. Reality-damen här hej. Där har ni föresten mitt drömjobb. Casta reality shows. Har sagt det ända sedan jag jobbade på Parad Media/ Min Morgon, att casting är nog helt klart min grej. Drömmen vore att få sätta ihop Paradise Hotel-deltagare och producera kalaset. Niki undrar alltid vad min grej är med reality tv, han menar att det är fruktansvärt lågbegåvat att lägga tid på dessa såpor. Förstår inte riktigt frågan eftersom hans största TV-tittande är Youtube och Amerikansk politik (Donald) vilket i mina ögon är ungefär samma nivå som Paradise Hotel. Hela grejen för mig är ju människor. Jag är så intresserad av hur människor better sig, gör, tänker tar beslut och behandlar varandra. Allt det där får man i allt som jag tittar på (fattar såklart att mycket av det är styrt från produktion och klipp). Men underhållning där jag inte själv behöver tänka utan bara följa med. Avslappning utan dess like.

Just nu följer jag:
Paradise Hotel (slutade i onsdags så antar att jag inte borde nämna det)
Bachelor Sverige
Bonde söker fru

Andra jag gillar:
Ensam mamma söker
Sveriges Mästerkock

Vad jag har försökt se på men aldrig gillat:
Wahlgrens värld
Alla bakprogram
Gift vid första ögonkastet (konstiga matches och långsamt tempo)
Ex on the beach (finns liksom ingen tävling, ingen poäng)
Temptation Island (Vem går ens med på det här?)
Svenska Hollywood fruar (orkar inte längre titta på när Maria M typ dukar, Elena Belle testar blodmassage, Prydz pratar med djur osv)
Let´s Dance (Äh, platt fall)
Så mycket bättre (är så ointresserad av kändisar)

Nåja! Skål för fredag!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *