Random

Torsdag

Igår promenerade jag och Milla via Tölöviken till stan för att gå på AW med Sandis. Vi skulle nämligen fira att jag och Sandis inte längre är kollegor och att Sandis har fått nytt jobb och flyttar till Stockholm. Självklart fick Milla vara med och tugga på ett ben under bordet i baren medan vi människor delade på en flaska vin. Jag älskar den detaljen med Helsingfors, att din hund är välkommen med nästan överallt.  Sandis anställde jag för sådär snart tre år sedan för att göra marknadsföring och när jag lämnade Svenska teamet för Östeuropa tog hon över min roll och gjorde succé. Nu när både jag och Sandis har lämnat BW är vår saga som kollegor över men som vänner fortsätter vi. Vi är olika som natt och dag vilket är nog väldigt hälsosamt för oss båda. Så glad för Sandis nya supercoola jobb i Stockholm. Det kommer bli så bra!
Innan AW:n lagade åt jag något så svenskt som mjölkstuvande makaroner med köttbullar. Ser ju lite sorgligt ut, men herregud vad det är gott! Fördelen med att ta med hunden på AW är att man slår två flugor i en smäll när man promenerar dit. Hunden får motion och jag kommer dit vart jag ska. Smart ju.Sandis väljer vinnare till min tävling.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *