Podd

08. Robson Lindberg

I veckans podd som också är det absolut längsta avsnittet hittills träffade jag Robson Lindberg. Den aktivaste av människor jag träffat. Under en hockeymatch 2016 tacklades Robson och fick  som resultat av det åtta medelsvåra hjärnskador. Tänk dig att som 30-åring mitt i livet och karriären behöva lära dig att krypa och skriva på nytt? Här har vi en kille som vet allt om motivation och mål, som bestämde sig för att bli världens bästa hjärnskadepatient. Måste ärligt säga att jag nog aldrig blivit så inspirerad som under de här 90 minuterna. Jag tror som jag också säger i podden att det krävs just någon som Robson för att skita i rekommendationen ”Gå hem och sov i några år så kanske det blir bättre” och istället rehabilitera sig själv. Ah fan så cool kille. Lyssna! Podden finns här, på itunes, spotify och Acast-appen.

Robson har även en egen podd som du hittar på http://www.w8podcast.com/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *