Random

Vill du se Markus Krunegård live?

Markus Krunegård är lite som jag fast tvärtom. Finsk kille som bor i Sverige och som kan sjunga. Vackert sjunger han dessutom. Jag har lyssnat på Krunis till och från sedan sådär 2009 när jag just hade flyttat till Finland. Perfekt att lyssna på när man står i köket en fredageftermiddag och förbereder kvällens middag med ett glas rödpang i handen. Ni vet den där mysiga stunden när livet känns som bäst. Min favoritlåt med Krunis just nu är O A O A E vi förlorade  som är ett samarbete med Miriam Bryant. En härlig låt som spelades under minglet på vårt bröllop.

Men ja. Nog om det. Vill du se Markus Krunegård live här i Helsingfors så har du nu chansen. Krunis kommer nämligen hit och spelar på Tavastia 21.11 och jag har fått förmånen att lotta ut två biljetter till en av er. Put on your dancing shoes och ta med din partner, hoito, kollega, chef, bästis eller mamma. Valet är ditt.

Yey!

Vill du komma med och dansa till Krunis 21.11?
Härligt! Så här gör du för att vara med i utlottningen: 

 • Skriv en kommentar här under varför just du skulle vilja gå. Det räcker med några fina ord eller favoritlåt

 • Fyll i en fungerande emailadress

 • Klart!

Jag väljer ut en vinnare 1.11.2018. Lycka till!

(I samarbete med Live Nation Finland)

7 Comments

 • Sandra

  Såg Markus Krunegård för första gången på allsång på skansen för 3-4 (?) år sedan och upptäckte hans musik efter det. Bra feelgood musik att ta till efter en tung dag på jobbet eller när man måste ta itu med veckostädningen. Hoppas jag skulle vinna, det skulle vara ett skönt avbrott till vardagen som sjukskötare 🙂

 • Kugge

  Åh jag vill! Har sett Markus Krunegård på Svenska talande klubben på Korjaamo för ett antal år sen och det var en sååå bra spelning! Borde faktiskt börja lyssna på honom igen. ?? En spelning är ju den perfekta orsaken att göra det!

 • miilo

  eh, ja klart en vill gå och ta en fangirl-bild igen som för några år sedan! Men inser att den ekvationen blir liiite svår med bebé. Kände ändå att jag ville yttra min åsikt fast ett gig inte är möjligt för mig just nu 😀

  Föresten, vet inte om det bara är jag – men bloglovin’ verkar inte uppdateras med dina inlägg längre.

 • Sara

  Har dansat till Markus Krundegård – Jag är en Vampyr genom hela min studietid i princip. Vore kul att se honom spela på Tavastia och ta med en studievän!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *