Random

Walk in the park

När jag bodde på Fredriksgatan tyckte jag att Koffen var stans bästa park, när jag flyttade till Skeppsredaregatan tyckte jag att Brunssan var stans bästa park (tycker väl det i och för sig fortfarande). Nu när jag bor i Berghäll tycker jag att Alppipuisto är stans bästa park. Kan väl konstatera i och med det här att det egentligen inte spelar så stor roll var jag bor, jag tycker i slutändan ändå att allt där är bäst. Så är det väl egentligen med allt i livet. Gräset är grönast var du vattnar det.

Jag är bra på att njuta och vara tacksam över det jag har i livet. Jag ser inte att jag blir lyckligare om jag väger fem kilo mindre, har tio kvadrat större hem eller en tråkigare man. Jag är lycklig där jag är. Jag vattnar mitt gräs varje dag och det gör att när det väl uppstår gula fläckar så är 95% av min gräsmatta ändå grön. Man ska vara rädd om vad man har och man ska se till att vara sin egen bästa vän. Livet är så mycket enklare om man inte startar krig med sig själv. Den enda som förlorar på det är du själv. Kom ihåg det.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *