Helg

Min helg

Vi börjar med torsdagen eftersom den lata damen här inte fått tummen ur röven och åstadkommit rapportering sen onsdagen. Förlåt. Tog mig i alla fall till Hanken tillsammans med Sabina i torsdags för att gå på Hankinvests seminarium och nordiska innovationer. Lyssnade på Yousicians grundare, Isabella Löwengrip och en investmentnisse som jag glömt namnet på om hur de ser på nordiska innovationer. Bäst av dem var enligt mig Yousicians grundare. Så bra, rolig och vettig. Kände direkt att hans företag var ett jag skulle kunna börja jobba på imorgon. Isabella däremot skulle jag aldrig kunna tänka mig att jobba för. Vi har helt olika sätt att se på företagskultur och människor vilket gör att vi skulle vara en riktigt dålig match. Överlag var det ett intressant evenemang även om jag många gånger ville springa fram och göra något åt det dåliga sömniga ljuset som gjorde det omöjligt att fotografera eller för den delen hålla sig någorlunda vaken. Annars bra.Tänk att jag har läst den här damens blogg sedan 2007 och har fortfarande inte den blekaste aning om vem hon faktiskt är. Blev nästan ännu mer konfunderad av att lyssna på henne i torsdags. Dock tycker jag att hon framstod som mer sympatiskt här och även i Framgångspodden än hon tex gjorde i Schulman show. Men ja, eloge till vad hon lyckats åstadkomma genom åren. Inte alla som fixar det. Efter Hanken tog jag med min man ut på date. Vi gick till Riviera och såg Crazy Rich Asians som var perfekt underhållning för kvällen. Har du aldrig besökt Riviera så rekommenderar jag denna biograf alla dagar i veckan. Se till att få en soffa om du bokar biljett och inte stolarna längst bak. Sofforna är tusen gånger skönare. Efter filmen gick vi över till Harju8 på ett glas innan vi gick hem och sov. Det finns få saker jag älskar så mycket som att dejta min egen man. Hur vi än gör har vi nästan alltid saker att prata om. Så glad och tacksam över att han är min. I fredags sprang jag på några möten på stan. Så mina vardagar ser ut numera. Möten med olika företag som jag gillar. På kvällen drack Niki och jag lite cava och tog det lugnt. Jag tittade på de fyra första avsnitten av svenska Bachelor i sovrummet med tända ljus iklädd mjukisbyxor. Skööööönt. Så blev det lördag och årets sista bröllop i min gamla skola G18. Patrik och Anna sa ja till varandra inför 120 glada gäster. Efter en rolig fest tog vi spårvagnen hem vid midnatt. Tack A och P för vackert party. Söndagen (igår) var så lugn. Niki åkte till jobbet klockan tio och jag och Milla hängde ute i det vackra vädret med frisbeen.

 

Det var det hela. Idag är det måndag och jag krånglar med ett poddavsnitt som jag har en del tekniska problem med. Försöker lösa det hela men jag vet tyvärr inte exakt när jag kan släppa den. Förlåt för det.

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *