Bröllop

Dagen före bröllopet

Eftersom jag är i Värnamo har jag kommit över en hel del bilder från vårt lilla bröllop så jag tänker att vi fortsätter lite på temat ett tag till. Är du supertrött på brölloperiet är det bara att scrolla vidare :).  Tänkte i alla fall dela med mig lite av dagen då vi byggde upp kalaset på gräsmattan och alla gäster från Sverige anlände, nämligen fredagen. Tältet hade vi hyrt från Lions i Karis och visade sig vara gult och inte vitt när det kom. Men att, jag är inte den som tycker att sådana saker är en katastrof. Tältet var gult så var det med det. Soligt. Bordet och stolarna hyrde vi från hembygdsgården och våra grannar K och S hjälpte oss att hämta dem från byn med traktorn. Sen byggde vi upp hela kalset och dekorerade och dukade borden.

På kvällen åt vi vegetarisk lasagne, drack rosé i stora mängder och klippte och häftade ihop den lilla infoboken till alla gäster. En av de mysigaste dagarna i mitt liv. Kul när båda husen var fulla med gäster som alla var där för oss. FINT!

Grannarna Kocka och Stina bjöd på paj i tältet under uppbyggandet. Jag serverade rosé. Såklart!Så anlände min bror och han sambo Evelina, min mamma, min moster och två av mina bästa vänner Fanny och Hanna från Sverige och fick direkt hugga in i arbetet. Jag var fashion klädd och hämtade träd och grenar från skogen. Pappa och jag hängde upp discolampan som senare gjorde succé till fyrasnåret söndagmorgonen.Medan vi pysslade lyssnade vi på musik och drack rosé. Blev en del flaskor rosé den här dagen. Vi hängde grenar i taket som vi klädde in med ljusslingor. Dukarna var rosa och kom ifrån H&M Home och ljusstakarna var ett hopplock från vårt hem, och Ingåhusen. Som blommor använde vi allt vad vi kunde hitta i trädgården, gröna enkla växter som vi satte i små vaser och kaprifolslingor liggandes på borden. Ylva hade pysslat ihop vimplar och Niki fixade senare fler glasväggar till tältet. Här var det bara två.Micke och Evelina. Huset var ganska fullt om man säger så. Fullt av de bästa av människor <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *