Resa

Värnamo

Hej från småländska Värnamo. Tar tillbaka det där med ”samarbetet” med Skatteverket. Det var inte så enkelt som det verkade. Fick spendera ett visst antal timmar hos både Polisen och Skatteverket. Förstår inte hur svårt det kan vara att registrera ett redan godkänt efternamn? Ibland tänker jag att det skulle vara enklare om vi hade någon form av ”nordiskt medborgarskap” eller i alla fall ett gemensamt register som uppdateras på alla ställen på en och samma gång. Oh well.

Värnamo är precis som vanligt. Lugnt, gulligt och fullt med bekanta ansikten. Har haft turen att klaffa den här resan så att många av mina vänner är hemma samtidigt. Min syster Johanna från USA/Oslo, Matilda från Sri Lanka, Hanna från Malmö, Jonna från Göteborg och Frida från Stockholm. Lyckan!

Eftersom både jag och Johanna är hemma samtidigt fick hon våra föräldrars gästrum och jag fick ”herrummet”. Mys ju! Familj och vänner hemma hos oss i onsdagskväll.  Min storasyster som precis fått jobb i Oslo och flyttar dit från USA i november. Grattis doktor Johanna! Har ni sett filmen The Square? Himla bra film faktiskt. ”Rutan” kommer faktiskt härifrån. Lite coolt ändå. Jag ser lite ut som 50 shades of grey. Borde bli lite färggladare.  Mina föräldrar bor precis bredvid stadens enda gågata. Man kan äta middag och spionera på vilka bekanta som är på shoppingtur.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *