Resa

Klantarresan

Hej från Sverige. En resa som än så länge har gått lite sådär. Började med att köpa flygbiljetter och köpte fel biljett hem. Glömde detaljen att man måste kolla så att det finns tåg som klaffar i och med att mina föräldrar bor timmar iväg från flygplatsen. Jag köpte ett flyg hem som skulle gå 10:30 på morgonen. Fanns inget tåg som funkade med det och jag fick köpa ytterligare en returbiljett. Jaja. Kom över den biten och flög till Köpenhamn imorse.

Köpte på plats en tågbiljett till Värnamo. Pratade med min kompis Matilda som landat lite före mig från Sri Lanka där hon bor och hon skulle åka tåget som gick tio minuter före mitt, ja eller det trodde jag. Där stod jag sen och såg på när hennes tåg rullade iväg från Kastrup för att plocka upp henne i Malmö och kikade då först på min biljett och insåg att jag hade biljett till samma tåg och inte det som gick tio min senare. Fick i panik springa upp och köpa en ny biljett med tåget som jag trodde att jag hade biljett till men i slutändan inte hade.

Oh well. En hel del pengar på biljetter jag inte använder senare sitter jag här nu på SJ:s snabbtåg och tyckte att det var en bra idé att byta efternamn på mitt hem-konto på datorn. Sagt och gjort, datorn startade om sig och plötsligt var ALLT borta. För ett jäkla namnbyte? Har som tur alla bilder på molnet, men vart mina säkerhetskopior tagit vägen är ett mysterium. Tydligen så kopierar bara iphonen sig till molnet och inte datorn. Eftersom datorn saknar normala usb-ingångar har jag aldrig kopplat ihop den med en extern hårddisk. Så här är jag nu. Försöker installera vpn:s, email-konton, applekonton och hela faderullan på nytt. Dessutom luktar mitt tåg lite bajs.

Säger som charterturister säger till kundtjänsten efter att de brutit benet på sin resa ”Hade jag vetat om det här hade jag stannat hemma.” 

Kan inte lägga in en bild heller eftersom min bildbank krashat och SJ:s nät pallar inte trycket.

 

Ps. Min ryggsäck gick även sönder på flyget. HÄJ!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *