Bröllop

Mingeleriet

Kan hända att ni är extremt trötta på mitt bröllopstjat. Förlåt men tänker återkomma till den här dagen lite till. Det var ändå den viktigaste och roligaste dagen i mitt liv, hittills. Svårt att inte dela med mig av allt det här. Men ja. Efter vi hade tagit porträttbilderna gick/ (Niki) skuttade (jag) ner till våra gäster för att mingla, ta bilder på familjerna och framförallt få dricka champagne. En fördel med att ha ett så här litet bröllop som vi hade var att vi verkligen hann prata ordentligt med alla våra gäster. Kändes som om vi verkligen fick umgås med alla. Var så tacksam över vädret här. Tänk att det ösregnade hela morgonen och slutade någon timme före vår vigsel. TUR!

Här var jag sådär bubblig som jag kan bli ibland. Jag skuttade och smådansade med Niki vid min sida fram till våra gäster. Här har vi mina föräldrar Kaj och Agneta, vi,  Nikis mamma Gaby och Nikis äldsta bror Trisse. Nikis pappa hette också Kaj vilket är lite kul. Tyvärr gick han bort 2010.Här har vi mina syskon Micke och Johanna, vi, Nikis syskon Malin, Trisse, Hanna och Seba. Niki har lite fler syskon än jag…Mina tärnor Fanny, Ylva, Hanna och Johanna (Jonski hade just fött Celie och kunde inte komma). Niki och hans bestman Rici och min bror Micke. Alla vi 28 bröllopsfirare på en och samma bild. Plus Milla då såklart. Viktigt.Efter det blev det middag. Men vi återkommer till det.

Bilderna är tagna av Emilia Nyberg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *