Helg

Helgeriet

Fredag och jag gick på en snabb AW med Sabbe på Harju8 innan jag kom hem till Niki och slängde ihop världens godaste pasta. En sås på äggula, parmesan, citron och smörstekt timjan. Pasta, buffalomozzarella och lammracks som jag marinerade innan och sen pinjenötter och ett glas rödpang på det. NAM!

Datenights är kanske lite meningen med livet. Lördag! Vaknade ganska tidigt och slängde i mig den här svenska kombinationen. Kul ändå att Kalles kaviar inte får heta kaviar i Finland utan måste kallas ”romkräm”.
Hoppade in i lördagskläder och tog med mig Milla till stan på presentshopping. Det gick ganska bra förutom att Milla först kissade (och gick samtidigt) på järnvägstorgets Metrostation för att två minuter senare bajsa precis ovanför rullstrapporna. Herregud vad jag svettades när jag torkade kisset med gratistidningar med dussintals ögon på mig och stressat plockade bajset och sprang vidare och skämdes. Hon brukar alltså aldrig kissa på metrostationer eller inomhus heller för den delen, men jag tror hon var liter stressad efter ett stökigt Stockmann, hundbensshopping på Musti och Mirre och sen metro på det. Usch ja. Kom hem och bestämde mig för att leka spa. Världens bästa inpackning. Mitt hår skrek efter lite kärlek och den här fick gotta in sig i över en timme. Sen kom min mamma och alla hennes svenska kompisar som var i landet för helgen. De hade varit två nätter i Ingå och skulle fira lördagskvällen med boende på F6. Niki och jag bjöd på GT:s och skumpa. Bilden ljuger i och för sig lite eftersom den egentligen är tagen på torsdagen när de kom över på frukost. Men samma hem, samma damer.

Sabbe kom också över och vi fixade oss i ordning och for därefter vidare till våra vänner Enni och Karoliinas 30-årsfest på Jackies. Karoliina här hej! Även känd som Millas bästa vän. Efter det här kalaset fortsatte jag och Sabina vidare till Kalle och dansade till låtar som man kan sjunga högt till. Söndag och gurkvatten stod högt upp på min meny. Niki lagade köttbullar på sådär fem kilo kött. Jag tittade på. Nikis alla matlådor. Lite nöjd kille. Ja, sen var det slut på den dagen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.