Resa

Soleriet

Hallå från sengångarna på Korfu (jag och Niki alltså). Vi sa från början att det här skulle vara en slapp resa. En resa där vi egentligen inte gör någonting alls. Latar oss, solar, dricker vin och läser böcker.  Vi är faktiskt för att vara ganska aktiva typer extremt bra på att också vara sol och strand människor. Vi är bra på det andra alternativet också. Hela vår USA-resa som vi gjorde i Juni med familjen hade en plan och ett program varje dag. Vi såg, vi reste, vi körde enorma mängder mil, besökte nationalparker, stora städer och upplevde mer på de tre veckorna än vi gjort på hela året.

Vår grekiska honeymoon är lite av motsatsen, eftersom vi gör egentligen ingenting annat än att ta det väldigt lugnt. Förutom en dag då vi hyrde en vespa och körde runt halva ön för att spana in gulliga stränder och cafét 7th Heaven på norra sidan. Annars har Niki lyssnat på enorma mängder dokumentärer och jag har läst fyra böcker från Bookbeat på paddan. Slappat i solen, pimplat vin och ätit god mat. Just sådär som vi hade tänkt det. Äh, ville bara kika in och säga att vi har det bra.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *